​De FANUC Academy

 

Welkom op de FANUC Academy website. Hier informeren we u met veel plezier over onze beschikbare trainingen die u zullen helpen het gebruik van uw FANUC product te optimaliseren.


FANUC Benelux is een sterk “Customer Service” georiënteerd team.  Een van de services die we onze klanten aanbieden zijn onze professionele trainingen. 


Onze ervaren trainers willen hun passie van de FANUC producten graag met u delen. Net zoals u weten we maar al te goed dat succes enkel bekomen kan worden door zichzelf steeds opnie​uw uit te dagen en te ontwikkelen. Dit is ook nodig daar technologieën en manier van werken steeds verder innoveren. Onze CNC controls, Robots, Boor-Tap-Frees machines, Draadvonk machines en Spuitgietmachines zijn continu in ontwikkeling, en dat moeten wij ook zijn!

  
Bij FANUC, bieden we net daarom gerichte trainingen aan voor uw engineers, techniekers en operatoren. Ga naar de tab “Trainingen” en ontdek de lijst van mogelijke cursussen en wat deze inhouden. Of neem direct met ons contact op voor verdere toelichtingen.


Laat ons u helpen om uw productiviteit verder te optimaliseren!​

  

www.fanuc.be